Een weekje Zakynthos. Met de billen in het zand en snorkels bij de hand.

Iedere dag een poging wagen om de Caretta Caretta schildpad te spotten, dat zou de enige inspanning worden voor deze vakantie. Maar het blijkt weer dat 1 blauwe baai niet voldoende is voor mij. Op dit kleine eiland zijn met gemak 30 prachtige spots te vinden.

Als ik een travelblogger zou zijn geweest zou ik je in woorden meenemen naar deze prachtige plekken. Voor de fotografie liefhebber wil ik toch graag via de beelden het verhaal laten vertellen.

Hopelijk inspireren mijn foto’s jou om ook op pad te gaan!

Tip: Heb jij een uitstapje op de planning staan? Met deze vriendenkorting krijg je 10% van je reis terug! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.