Als outdoor fotograaf breng ik graag tijd door aan zee, in de bergen of bossen. De wens om een houten natuurhuisje omringd door natuur te kopen was er al best lang. Het was alleen nog niet zo makkelijk om dit voor elkaar te krijgen, maar in oktober 2019 was het gelukkig zover! Mijn vriendin en ik waren vanaf dat moment trotse eigenaren van een Tiny House!

Natuurhuisje op de Veluwe binnenplaats

Nadat de handtekening gezet was konden we gaan zitten voor het ontwerp. Het bouwen en plaatsen van het huisje werd al snel gerealiseerd en eind januari 2020 stond ie dan op een stukje grond op de Veluwe.

We zijn er klaar voor!

De bedstee moest nog gemonteerd worden zodat er naast de vide nog een extra slaapkamer zou komen. Daarnaast moest de gietvloer nog drogen en in februari konden we het verder aankleden. Het huisje is helemaal van hout en heeft niet veel nodig, toch hebben we het met een paar items een persoonlijke touch weten te geven. De gebruikte materialen zijn ecologisch verantwoord en in het natuurhuisje staat een pelletkachel voor warmte en sfeer. We zijn (nog steeds) heel blij met het resultaat! Ons eigen natuurhuisje op de Veluwe.

Samen met andere natuurhuisjes grenst het aan een openlucht binnenplaats met vuurplaats en een hot tub voor een gezellige avond met een drankje en goede gesprekken. In ieder seizoen is de omgeving prachtig! Zelf kom ik hier het liefst einde zomer/begin herfst. Het edelhert gaat dan op zoek naar de liefde en hoor je het indrukwekkende geluid van burlende edelherten op de Veluwe. We verhuren het natuurhuisje in de periodes dat we er zelf niet zijn. Het natuurhuisje staat op de Veluwe in Beekbergen, vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Posbank.