Op Instagram kwam ik een oproep tegen van Saal Digital. In ruil voor een eerlijke review mocht de wanddecoratie uitgetest worden. Nadat ik me had aangemeld ontving ik een waardebon van 50 euro.

Uploaden van je foto

Foto’s kan je direct uploaden via de webshop, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van de software. Ik heb gekozen voor de snelste route, direct uploaden via de webshop. Je kiest eerst het materiaal uit. Ik heb Hardschuimplaat gekozen met afmeting 40x60m en de dikte van 5mm met standaard ophanging.

Het uploaden is makkelijk. Je kiest een foto van je lokale computer of een andere locatie waar je foto opgeslagen staat. Als je nog wat aanpassingen wilt maken, heb je de software nodig. Direct uploaden via de webshop geeft je namelijk geen opties om de foto wat bij te werken. Zodra je dit gedaan hebt ga je door om je order af te ronden in de checkout.

Of wacht. “Upgrade uw product met de volgende extra opties:”
Saal Digital, upgrade
Ik heb een Hardschuimplaat en een standaard ophanging gekozen. Om de upgrade te testen, klik ik op profiel ophanging en dit vervangt automatisch je eerst gekozen ophanging. Handig. Wat ik niet helemaal begrijp is de upgrade naar Hardschuimplaat, want die heb ik al. Ik verwacht dat je hier de dikte van de plaat kunt upgraden. Mijn advies zou zijn om meer informatie toe te voegen bij dit item, zoals ook gedaan is aan de rechterzijde. Maak duidelijk wat koop ik werkelijk voor 9 euro extra?

Hij is binnen!

De order werd binnen 2 dagen bezorgd, dat was snel. De foto op Hardschuimplaat was goed en stevig verpakt met dik karton en foam voor bescherming. Helaas zag ik tijdens het openen van het pakket dat het niet mijn foto was. 🙁

Ik heb de melding gemaakt vanuit het contact dat is ontstaan na aanmelding. Het antwoord was dat ik de melding kon doorgeven via de ‘order manager’, dit is een online formulier. De melding nogmaals gedaan en kreeg de instructie de verkeerd ontvangen foto te retourneren. De kosten die ik zou maken voor het retourneren, kon in een waardebon teruggegeven worden? Dat was niet op de oplossing die ik had verwacht.

Ik zal snel doorgaan naar de kwaliteit van het product, want daar ging het me echt om. De juiste foto heb ik inmiddels in bezit en erg tevreden over de kwaliteit. Het materiaal is stevig, de kleuren zijn mooi en de schaduwen zijn gelijkmatig donker. Hier is het resultaat!

Result Saal Digital foamboard
print, fotograaf rotterdam, outdoor, reisfotografie, jeanine verbraak

Conclusie: Goede kwaliteitsproducten, maar het proces van bestellen en retourneren kan beter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.