Ik dacht, Amerika is een plek op de wereld die ik niet persé wil ontdekken. Het stond gewoon niet op mijn bucket list en was meer gericht op Azië. Lekker weer, mooie natuur en fantastisch eten. Toch kwam de optie om naar Amerika te gaan naar voren.

Ik dacht, als ik ooit naar Amerika ga, moet Portland onderdeel van de reis zijn. Ik kan niet goed uitleggen waarom ik eerder zo’n trip niet zag zitten. En toch begon het te kriebelen, niet alleen om naar Portland te gaan.. In 2017 zag ik ” Wie is de Mol? “, waar Portland en Oregon het decor was van het TV programma. Mijn mond viel open toen de kandidaten een opdracht moesten uitvoeren bij de Painted Hills. Een van de zeven wonderen van Oregon. Ja, hier moest ik echt heen!

De reis was snel geboekt. De ‘pinnetjes’ waren gezet. Maar wat is er nou zo geweldig aan de Painted Hills? Nou, het is een spectaculair landschap gecreëerd door talloze vulkaanuitbarstingen en extreme klimaatveranderingen rond 35 miljoen jaar geleden. Het is net een schilderij en het park biedt een paar gemakkelijke wandelpaden om te verkennen.

Nu denk ik, there’s something about America.. Ga erheen!

Painted Hills, reisfotografie, cove trail, best of oregon, oregon, natuurfotografie, fotograaf rotterdam, jeanine verbraak
I took this photo on the Painted Cove Trail and my throwback post got featured by bestoforegon! <3

Meer foto’s van deze reis zie je terug in mijn gallery

Tip: Heb jij een uitstapje op de planning staan? Met deze vriendenkorting krijg je 10% van je reis terug! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.