Eens in de zoveel tijd ga ik op date met de natuur. Gewoon om wat tijd door te brengen, foto’s te maken en te verdwalen.

Op naar Vosges

Anould, Vosges, Vogezen, bergen, frankrijk, natuurfotografie, reisfotografie, jeanine verbraak
Our house in the Vosges mountains

De voorpret begint bij mij al tijdens het plannen. Eerst kies ik een locatie uit met potentiële plekjes waar ik mezelf zie ronddwalen. Zonder de omgeving echt te kennen, heb ik dan al een gevoel bij wat we gaan beleven.

En dan nog een overnachting regelen. Ergens in de natuur, niet in een stad. Aan de rand van een bos, ergens verlaten.

Het weer is ook een belangrijke factor, want om heel eerlijk te zijn ben ik een echte zonaanbidder. Terwijl ik ook droom over sneeuwlandschappen en hoge bergen kies ik hier vaak niet voor.

Afgelopen weekend was het weer zover, een mooie trip voor de boeg. Samen met mijn maatje Miquel naar de Vogezen, een berggebied in Frankrijk. Een lichte twijfel over het weer, maar met goede zin gingen we op de bergen af. We konden het huis in eerste instantie niet vinden vanwege slechte GPS ontvangst, maar wat een beloning toen we daar aankwamen!

Miquel zag eruit als een beroemdheid en ik als een berggeit. Gelukkig doen beide het prima in de bergen. 

Hier een preview van het resultaat!

Tip: Heb jij een uitstapje op de planning staan? Met deze vriendenkorting krijg je 10% van je reis terug!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.