Mini shoot
Social Media

Wil je graag een goed portret, maar blijf je hangen op selfies? Dan is deze mini shoot wat voor jou. Dit kan bij jou thuis, op een industriële locatie of in de natuur. In een korte tijd zorgen we er samen voor dat jouw persoonlijkheid van de foto af spat! Een eerste indruk maak je maar een keer. Een goede foto op je Social Media profiel is dus erg belangrijk. Geschikt voor LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook, etc.

» Max. 30 minuten
» Nabewerking + retouchering
» 2 digitale foto’s in hoge resolutie

75 euro (incl. BTW)

 

Portret of duoshoot

Ben jij op zoek naar een fotograaf die niet-alledaagse portretten schiet? Voor jou alleen of met je partner? Of wellicht met je beste vriendin samen of je beste vriend om de bromance vast te leggen! Vooraf bespreken we een locatie naar wens. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht, dus ik zal niet met een grote lampenset op locatie verschijnen. Je ontvangt een selectie van 20-25 foto’s om uit te kiezen.

» Max. 1 uur
» 
Nabewerking + retouchering
» 
5 digitale foto’s in hoge resolutie – Pakket A
» 
10 digitale foto’s in hoge resolutie – Pakket B

Pakket A
175 euro (incl. BTW)

Pakket B
225 euro (incl. BTW)

Lifestyle
shoot

Ik kom graag een dagdeel bij je langs om jouw gezin in beeld te brengen zoals het er thuis echt aan toe gaat. In de ochtend aan de ontbijttafel, daarna kleuren of een bezoek brengen aan de kinderboerderij? Of wil je in de middag een zwembadje opzetten in de tuin of lekker met de regenlaarsjes stampen in de plassen? Boek dan een lifestyle shoot.

PS: Bij deze shoot is het belangrijk dat er voldoende licht in huis valt
PPS: Ik maak de foto’s, niet het ontbijt  ; )  

» 2-3 uur
» 
Nabewerking kleur + alle foto’s in zwart/wit
» 
+/- 50 digitale foto’s 

450 euro (incl. BTW)

 

 

 

Ondernemer
in beeld

Wil jij jezelf als ondernemer of juist je onderneming laten vastleggen? Kies dan voor Ondernemer in beeld. Samen zorgen we ervoor dat je foto aansluit bij je doel voor jou als ondernemer en je onderneming. Heb je zelf nog geen duidelijk beeld, kunnen we daar samen, gaandeweg, achter komen. Een foto voor op een flyer of heb je content nodig voor je blog/social media kanalen?

Vraag een offerte aan